Hvor skal vi hen med psykiatrien?

PsykiatriAlliancen inviterer alle interesserede til debat mandag den 25. februar kl. 12-15 i Christiansborgs fællessal.

I september 2018 kom regeringen med en samlet plan for psykiatrien frem mod 2025. Der er bred enighed om, at psykiatrien trænger til et massivt løft. Spørgsmålet er om vi med psykiatriplanen er på rette vej, og om det er tilstrækkeligt for at sikre en bæredygtig psykiatri på lang sigt.

Med konferencen ønsker Psykiatrialliancen at gøre foreløbig status på den nye nationale psykiatrihandleplan. Der vil være fokus på at identificere fremskridt, muligheder og udeståender i de emner og debatter, som har kendetegnet forløbet indtil nu. Programmet vil bestå af oplæg med en række perspektiver på psykiske lidelser, efterfulgt af politisk debat med fokus på, hvor vi skal hen med psykiatrien.

Det koster 200 kr. pr. person inklusiv moms at deltage i konferencen, som betales ved tilmelding.
Der vil være sandwich og kildevand ved ankomsten fra en halv time før programstart, samt kaffe og the i pausen.

Du finder programmet for konferencen her: Psykiatrialliancen inviterer til debat 25. februar 2019

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig konferencen ved at klikke på linket her  – herefter klikker du på konferencen. Du tilmelder dig ved at klikke på ”Tilmelding for enkeltpersoner” og ikke-medlem.
Har du spørgsmål vedr. tilmeldingen, skal du kontakte Helle Kragskov på telefon 46 97 24 27 eller pr. mail hkr001@foa.dk

Tilmeldingsfrist tirsdag den 19. februar.

 

Vi gør opmærksom på, at alle deltagere skal igennem et sikkerhedstjek i besøgsindgangen på Christiansborg for at komme ind til konferencen i Christiansborgs fællessal.
Derfor anbefales det at komme i god tid og senest 30-45 min. før programstart.